Veselé letní potisky od KIK

Dáte-li dítěti na výběr mezi jednobarevným tričkem a tím s obrázkem, malokterý chlapeček nebo holčička si zvolí tričko bez motivu. Drobotina potisky zkrátka miluje čím nápaditější a veselejší dezén, tím lepší. Udělejte své ratolesti radost a pořiďte jí na léto několik stylových modelů s veselými motivy. Inspirovat se můžete v prodejnách KiK, které nabízejí pestrou paletu oblečení s obrázky pro chlapce a dívky, a to i pro ty nejmenší.  

V nové kolekci dětského oblečení KiK najdete klučičí trička s vtipnými napisy nebo motivem dinosaurů v nejrůznějších podobách a kombinacích. Například netradiční spojení ještěra s kytarou a sluchátky ukazuje, že v dětském světě může být i dinosaurus rockovou hvězdou. Oblíbenou hvězdnou postavičkou je u chlapečků i autíčko Blesk McQueen, kterému to na tričku moc sluší.  

K létu také neodmyslitelně patří motivy mořské fauny a flóry, které v nové kolekci zastupují třeba veselá trička s chobotnicemi a žraloky, bermudy poseté velrybami nebo s originálním „žraločím“ laclem. Chcete-li svému synovi pořídit opravdu stylový kousek, vyberte mu tričko s výrazným geometrickým vzorem, ve kterém bude vypadat super trendy. 

Děvčátkům zase udělají radost roztomilé kočičí motivy, které působí skvěle jako solitér stejně jako v podobě celoplošného potisku. Těm nejmenším holčičkám budou slušet něžné obrázky s ptáčky a kytičkami, které rozkvetly na letních šatičkách, dupačkách i body. Chlapečkovi na léto vyberte lehké oblečení třeba s veselým žabákem ze 100% bavlny. 

GALERIE:

You may also like...