Měkké a veselé Vánoce s Dedoles

Jaké by to asi byly Vánoce bez měkkoušů? Říkáte si, že měkkouše jsou nuda? Jenže letos si je budete pamatovat, zpod krabičky na vás totiž skočí dobrá nálada. Máme pro vás spoustu nových vzorů ponožek a spodního prádla, i punčošky pro nejmenší. Ukažte, že jste pro každou srandu a rádi rozveselíte den i ostatním. Máme i další skvělou novinku: dárkové poukazy. Připravte se na to nejsnazší vybírání dárků, jaké kdy bylo.

Tento obrázek nemá vyplněný atribut alt; název souboru je Yeti-2-1.jpg.

Dárky na poslední chvíli řeší mnoho z nás. Máme pro vás záchranu na tu nejposlednější chvíli. Vše nejveselejší teď můžete darovat jako Dárkový poukaz. Poukázka se posílá v elektronické formě a obdržíte ji ve své emailové schránce spolu s kódem na online nákup. Na vybírání těch správných veselých vzorů bude mít obdarovaný celý rok.

Tento obrázek nemá vyplněný atribut alt; název souboru je image_4385fd39acc9bba9.png.

Dedoles, veselý dárkový poukaz, cena od 750 Kč.

Seznam blízkých, které chcete obdarovat ještě pořád nebere konce? Ovládněte letošní svátky a pomozte si při tom naším veselým výběrem. Máme pro vás originální, veselé dárkové krabičky ponožek a spodního prádla.

Tento obrázek nemá vyplněný atribut alt; název souboru je warm-gift-box-penguin-and-snowman-.4.jpg.

Dedoles, Dárkové krabičky, cena od 198 Kč.

Zima, to jsou i procházky venku, stopování divoké zvěře – nebo obráceně. Na čerstvém vzduchu je hned lepší nálada. A když nasněží nebo zamrznou ledové plochy, to je ta pravá zima, na kterou všichni čekáme. Buďte připravení do času i nečasu. Pro nejmenší máme roztomilé punčošky a pro všechny nové teplé ponožky. Nechybí světýlka, zvířátka, zimní krajina či nerozlučná dvojice Santa a Rudolf. Měkkouše z Dedoles nejen zahřejí, ale také rozveselí den.

Zamilovaní tučňáci, zrzavé lišky, dinosauři, rybičky v akvárku. Všechny tyto a více motivů najdete na dětských punčoškách, které si vaše děti nebudou chtít ani svléct. Zaručeně rozveselí den. A navíc jsou vyrobené z kvalitních materiálů, které zabezpečí pohodlné nošení ve dne i v noci. Hurá do oblékání.

Dedoles, veselé dětské punčochy, materiál: 70% bavlna, 28% polyamid, 2% elastan, cena od 254 Kč.

Pár zimních dní si můžeme dovolit strávit celý den i v pyžamu nebo spodním prádle. Celý den koukat na oblíbené vánoční pohádkynebo hrát hry. Kdy jindy je na ně čas, než teď? Tak šup, vyberte ty správné motivy, ať vám to doma sluší.

Tento obrázek nemá vyplněný atribut alt; název souboru je Santa-Rudolph-11.jpg.

Dedoles, veselé dámské trenýrky, materiál: 100% bavlna, cena od 146 Kč.

Dedoles, veselé pánské trenýrky, materiál: 100% bavlna, cena od 166 Kč.

Dedoles, veselé ponožky, materiál: 70% bavlna, 28% polyamid a 2% elastan, cena od 149 Kč.

Krásné dárky vybrány, ale jak je zabalit originálně? Mysleli jsme i na to. Vybírejte z motivů na vánočních papírech, krabičkách. A vytvořili jsme i speciální pyramidu – trošku skládání a krabička je připravená překvapit! Stačí ji pomnout rukou a uvolní se vůně skořice a jablíček. A až poslouží, můžete si ji zavěsit jako ozdobu.

Dedoles, pyramidová dárková krabička, materiál: papír, nadesignované a vyrobené na Slovensku, cena od 62 Kč.

Všechny veselé zimní motivy najdete na www.dedoles.cz.

Veselé zimní dny v teploučku přeje Dedoles.

You may also like...