Piráti na každém rohu. Užijte si léto plné adrenalinu, koncertů i virtuální reality v Aquapalace Praha

Největší aquapark ve střední Evropě láká na letní program plný pirátského dobrodružství. Hledání ztraceného pokladu, útěk z nepřátelské lodi a závody v korzárských kocábkách čekají na návštěvníky denně od 1. července do 31. srpna.

Ať už prší anebo svítí slunce, neváhejte a vyrazte do Čestlic, kde zábava čeká za každého počasí a bez omezení. Letošní léto bude patřit pirátům, a proto se hlavně děti promění v opravdové korzáry, vyzkouší si sílu pirátské kotvy a objeví loupežnické stezky. Nebudou chybět tematické pirátské tance, soutěže a promítání oblíbených pohádek. Návštěvníci zažijí také pravé mořské vlnobití, které dotvoří autentickou pirátskou atmosféru.

V provozu je více než 20 skluzavek a tobogánů včetně nejdelší Divoké řeky v Česku, která nabízí 250 metrů báječné vodní jízdy. Bezkonkurenční nabídka atrakcí čeká na malé i velké příznivce moderních technologií a virtuální zábavy. Ta je k dostání na každém kroku od tobogánu s virtuální realitou přes virtuální hernu, která se nalézá v útrobách Vodního světa. Novinkou pro letošek je i speciální zážitek v podobě hudby, kterou lze poslouchat pod vodní hladinou.

Relax ve vodním baru

Stejně jako adrenalin patří k pirátskému životu i odpočinek na vlnách. Právě to nabídne zbrusu nový POOL BAR, který pokřtila miss a modelka Eliška Bučková a herec Jakub Kohák. „Obecně mám rád adrenalin, vždycky si to v Aquapalace moc užiju, ale taky si rád odpočinu. Proto takový vodní bar fakt oceňuju. A o to víc, že v něm mají drink podle mého gusta, který jsem pojmenoval Sweet aqua chick,“ říká známý český bavič.

Kdy jindy se koupat venku na čerstvém vzduchu než právě v létě. I na to jsou v Aquapalace Praha ty nejlepší podmínky. Zařízení nabízí rozsáhlou venkovní zónu s bazény, dalším vodním barem, lehátky a nově i venkovní posilovnou a privátní zónou s pohodlnými postelemi.

Červenec ve znamení koncertů i virtuální reality

Kromě pirátů ovládne letní program oblíbená dívčí kapela Lollipopz, která vystoupí hned dvakrát (18. 7. a 22. 8.). Fanoušci virtuální reality se pak mohou těšit na víkendy plné nespoutaného virtuálního dobrodružství (4. 7. a 15. 8.). V polovině léta se zde uskuteční také originální Letní Silvestr (31. 7.).

Více informací o Aquapalace Praha naleznete na www.aquapalace.cz.

You may also like...