Aquapalace Praha zve na Letní Silvestr: Užijte si oslavy nového roku netradičně v plavkách

Nejnavštěvovanější tuzemský aquapark pořádá každoroční letní silvestrovskou oslavu přímo v bazénu. Navštivte Aquapalace Praha v sobotu 31. července a užijte si prodlouženou otevírací dobu až do 1 hodiny ráno.

Oslavu příchodu druhé poloviny roku doprovodí promítání na vodní hladinu, laserová show, akrobatická vystoupení nad vodní hladinou a spousta dalšího. Chybět nebude ani novoroční srpnový přípitek!

Silvestrovské oslavy nemusí nutně připomínat zimu, sníh a přípitek za mrazivé noci. Užít si je totiž můžete i v létě. Aquapalace Praha připravil bohatý program a prodloužená otevírací doba tak navíc nabídne i neobvyklé sjíždění nejdelšího tobogánu za svitu měsíce. Těšit se můžete také na speciální drinky podávané z vyhlášeného POOL baru, soutěže o vstupenky a další ceny. O silvestrovský přípitek ale nepřijdou ani ti nejmenší. Dětský Silvestr a přípitek proběhne už v 18:00 hodin včetně vypouštění balónků.

Součástí vstupenky je neomezený vstup do Vodního i Saunového světa se speciálními saunovými rituály, přípitek, večerní jízdy na tobogánech a spousta další zábavy a soutěží po celý silvestrovský večer.

Navíc je pro návštěvníky zdarma vypraven Noční Aquabus, který pojede až do 1 hodiny ráno na stanici metra Opatov.

Podrobné informace k akci Letní Silvestr:

Termín: 31. července 2021

Místo: Aquapalace Praha, Pražská 138, Praha-Čestlice

Vstupenky: Vstupné na akci činí 390 Kč. K dispozici zde.

You may also like...