Zdravá svačinka plná energie s vysokým obsahem tvarohu a nižším obsahem cukru: Pribináček Tvarrrohový

Maminky nově získají pro své školáky a malé sportovce nutričně vyváženou svačinku s vysokým obsahem tvarohu a nižším obsahem cukru.

S návratem dětí do školních lavic rodiče opět začínají řešit, co jim dát dobrého, zdravého a rychlého ke svačině. Na toto každodenní dilema naštěstí myslí Pribináček, který přichází s Tvarrrohovou svačinkou, která obsahuje vysoké množství tvarohu (85 %) a skvěle chutná i s nižším obsahem cukru. Pribináček Tvarrrohový seženete ve dvou příchutích – vanilkový a borůvkový.

Pribináček uvádí na český a slovenský trh novou Tvarrrohovou řadu. Vstupuje tak do nové kategorie tvarohových dezertů, které vévodí bezkonkurenčně nejvyšším obsahem tvarohu (85 %) v porovnání s ostatními dětskými tvarohovými dezerty. Pribináček Tvarrrohový následuje moderní trendy a k vyššímu obsahu bílkovin přidává ještě nižší obsah cukru (o 30 % méně v porovnání s tradičním Pribináčkem).

Maminky tak pro svoje školáky získají zdravou svačinku s pořádnou porcí nadýchaného tvarohu, která jim dodá dostatek energie během školní výuky, na odpolední trénink, dovádění s kamarády i na další sportovní aktivity. Pribináček Tvarrrohový děti nejen zasytí, ale díky vyššímu obsahu bílkovin také přispěje k růstu a vývoji těla.

Pribináček Tvarrrohový v moderním designu s „horami tvarohu“, které zdůrazňují jeho vysoký obsah, najdete ve vanilkové a borůvkové příchuti ve vybraných prodejnách Albert, Kaufland, Tesco, Globus a Coop. A také v e-shopech Rohlík, Košík a iTesco.

Méně cukru, více bílkovin, hodně tvarohu

Pribináček Tvarrrohový – Pribináček Tvarrrohový vanilka a Pribináček Tvarrrohový borůvka

Doporučená cena: 23,90 Kč

Balení: 125 g

You may also like...