Soutěž o hračky s Emirates: Vyhrajte letušku se santovskou čepicí a zábavné nálepky

Tři šťastní výherci obdrží od společnosti Emirates letušku se santovskou čepicí a zábavné nálepky plné barev na motiv talentovaných pilotů a členů palubní posádky hrajících na hudební nástroje a dále na motiv zvířat, které žijí v domovské zemi společnosti Emirates – Spojených arabských emirátech.

Soutěžní otázka:

V kterém roce byly založeny Spojené arabské emiráty?

a) 1981

b) 1971

c) 1961

Pošlete nám správnou odpověď, své jméno, adresu a telefon na e-mail: soutez@hmg.cz. Do předmětu zprávy napište: KIDSHOUSE – Emirates. Ze všech došlých emailů vyhrává správná odpověď: 100, 300 a 450, tyto e-maily od nás obdrží výhru v podobě hraček od společnosti Emirates – letušku se santovskou čepicí a zábavné nálepky.

Soutěž trvá od 29.11. – 5.12. 2021.

Navštivte vaši vysněnou destinaci již tuto zimu a zaleťte si bezpečně a lépe s Emirates do Dubaje!

Pokud vaše rodina uvažuje nad tím, kde letos v zimě stráví dovolenou, máme pro vás jeden výborný tip. Zaleťte si bezpečně s Emirates do Dubaje. Tento týden, konkrétně 2. prosince, slaví Spojené arabské emiráty 50. výročí od svého vzniku v roce 1971 jako ústavní federace sedmi států – Abu Dhabi, Dubaj, Sharjah, Ras al-Khaimah, Ajman, Umm al-Quwain a Fujairah. Za posledních 50 let se podařilo této zemi dosáhnout neuvěřitelných úspěchů. Nyní je tato země centrem pro rozvoj podnikání, inovací, společenských setkání a je také jednou z nejoblíbenějších prázdninových destinací nejen na Blízkém východě, ale také v rámci celého světa.

Dubaj, centrum a domov Emirates, nabízí širokou škálu zážitků pro malé i velké cestovatele. Přinášíme vám pár tipů, co byste si během letošní zimní sezóny neměli nechat ujít.

Expo 2020 v Dubaji

Díky Dubaji, která se stala hostitelem největší světové výstavy Expo, si mohou lidé z celého světa a každého věku užít zábavu a vzrušení, které nabízí tato největší akce svého druhu v rámci celého regionu. Emirates jako hlavní partner a oficiální letecká společnost Expo 2020 v Dubaji má velkou radost, že může tuto událost zprostředkovat návštěvníkům z celého světa prostřednictvím své letecké sítě, která spojuje Dubaj s více než 120 destinacemi.

Program dubajského Expa 2020 je nabitý zážitky, výstavami, představeními pro celou rodinu, včetně bohaté nabídky tematických týdnů, zábavy a vzdělávacích programů, umění, technologií, a také možností stravování, které uspokojí všechny chuťové pohárky. Návštěvníci mohou prozkoumat 192 národních pavilonů a různých kultur (včetně českého pavilonu) nebo si mohou vybrat z různých tematických a speciálních pavilonů, včetně pavilonu Emirates, který svým návštěvníkům představí budoucnost leteckého průmyslu a nechá tak nahlédnout do inovačních procesů budoucnosti. Více informací o nabídce Expo 2020 naleznete zde.

Ain Dubai

Nejnovější dubajskou senzací, která se představila 21. října, je Ain Dubai na ostrově Bluewaters – centrum zábavy v Dubaji. Tato atrakce nabízí nový zážitek na břehu jednoho z nejvíce fascinujících měst na světě. Vyhlídkové kolo sahá do výšky 250 metů a jeho součástí je 48 kabin vybavených hi-tech technologií, včetně klimatizace. Jedna okružní jízda trvá přibližně 38 minut a cestující mají 360 stupňový výhled na ikonické památky Dubaje, jako je The Palm, Dubai Marina a Burj Al Arab Jumeirah. Ain Dubai je výsledkem špičkových znalostí v oblasti technologií, techniky a bezpečnosti. Děti si užijí jízdu a rodiče ocení nový pohled na okouzlující panoramata Dubaje. Prohlédněte si, co vás během projížďky v Ain Dubai čeká, video je dostupné zde.

Další tipy

Výlet do Dubaje je pro mladé cestovatele jedno z nejzajímavějších dobrodružství, které si lze představit, a to díky atrakcím a zážitkům, včetně výletů do divoké přírody, vodních parků, zahrad i trhů. Stejně tak nesmí chybět návštěva pouštní safari, kde na vás čeká dobrodružství v podobě jízdy přes pouštní duny, sledování západu slunce a následné večerní pohoštění ve formě bufetu společně s tradiční dubajskou zábavou. Celá rodina si také může zaplavat s delfíny ve středisku Dolphin Bay v Atlantis na Palm Jumeirah.

Pokud jste fanoušky zábavních parků, Dubaj si zamilujete – určitě si nenechte ujít Legoland, aquapark Wild Wadi, vzdělávací zábavní centrum KidZanii nebo poznejte superhrdiny a další postavy inspirované filmovou zábavou v IMG World a Motiongate, kde si vybere každý. Stejně tak si může celá rodina užít nezapomenutelné dobrodružství v dubajském Muzeu iluzí.

Žádná návštěva Dubaje by nebyla kompletní bez prohlídky nejvyšší budovy světa Burj Khalifa, která měří přes 828 metrů a má více než 160 pater.

Bezpečný let s Emirates

Emirates aktuálně do Prahy provozuje lety každý den na palubách širokotrupého letounu Boeing 777-300ER. Letecká společnost zavedla řadu opatření na zemi i na palubách svých letadel, aby cestujícím poskytla nejvyšší hygienická a bezpečností standardy. Letecká společnost rovněž uvedla do provozu tzv. bezkontaktní cestu s využitím biometrických technologií a bezdotykového odbavení, které v kombinaci s využitím mezinárodních cestovních pasů IATA Travel Pass usnadňují a zpříjemňují zákazníkům cestování letadlem.

Emirates je také lídrem v odvětví v zavádění inovativních produktů a služeb, které odrážejí potřeby cestujících v tomto dynamickém období. Společnost neustále posouvá služby pro své zákazníky na vyšší úroveň, nabídla jim ještě delší platnost letenek a štědřejší podmínky v rámci flexibilního rezervačního systému, prodloužila do dalšího oznámení platnost cestovního multirisk pojištění a svým věrným zákazníkům umožnila rovněž prodloužit platnost jejich mil Skywards a členských úrovní.

Cestujícím letecká společnost doporučuje zkontrolovat si před cestou nejnovější vládní opatření týkající se cestovních požadavků cílové destinace. Informace o vstupních požadavcích pro mezinárodní návštěvníky a rezidenty Dubaje naleznete zde.

Pro více informací navštivte emirates.com.

Zdroj foto: Emirates.com

You may also like...