Soutěž o balíček bonbonů Haribo

Tři z vás mohou vyhrát balíček bonbonů Soft Hearts od Hariba.

Věděli jste, že Haribo tento rok slaví významné jubileum? Ano, je tomu tak. Právě před 100 lety byla tato úspěšná společnost založena. Oslaďte si proto nejen Valentýna, ale celý tento rok. Soutěžte s námi o bonbony Haribo Soft Hearts a pochutnejte si barevných srdíčkách. Stačí správně odpovědět.

Soutěžní otázka:

Z jakého státu je původem rodinná firma Haribo?

a) Německo

b) Rakousko

c) Belgie

Nápovědu naleznete na webu www.haribo.cz.

Pošlete nám správnou odpověď, své jméno, adresu a telefon na e-mail: soutez@hmg.cz. Do předmětu zprávy napište: KIDSHOUSE – Haribo. Ze všech došlých emailů vyhrává správná odpověď: 100, 300 a 450, tyto emaily od nás obdrží výhru.

Soutěž trvá od 10. 2. – 16. 2. 2020

Valentýn na jahodové vlně se srdíčky Haribo

Čtrnáctého února se záplavě srdíček nevyhnete. Ať už vsadíte na šperk, květinu, nebo cokoliv jiného ve tvaru srdce, my si stojíme za tím, že skutečná láska prochází žaludkem. Nechte se proto unést na vlně Haribo Soft Hearts a vychutnejte si tento den se sladkokyselými bonbony. V balení naleznete měkoučké pěnové bonbony s jahodovou příchutí. Dáte si radši sladké červené, nebo kyselé růžové? Volba je na vás. Dejte vašim blízkým vědět, že vám na nich záleží a oslaďte si Valentýn s Haribo Soft Hearts.

Více na www.haribo.cz.

You may also like...