Dětská houpačka FATMOOSE – ráj pro tebe

Milá princezno, šikovný horolezče! Vám všem přinášíme zprávu až z dalekých krajin. Na české zahrady vtrhla novinka, kterou musíš mít! Pravé hrady, domky na muřích nožkách či rovnou tropická usedlost proměněné v to nejlepší dětské hřiště jaké kdy svět viděl. Můžeš na něm dovádět sám, přizvat sourozence anebo partu kamarádů. Na své narozeninové párty všechny naprosto oslníš! Můžeš mít ty nejlepší houpačky, žebříky, lana, můstky a mnoho dalšího. Ano, samozřejmě i pravou pirátskou vlajku.

Tahle hustá tropická usedlost Pacific Pearl Pro XXL je jako dělaná pro pořádné řádění. Najdeš na ní všechno, co potřebuješ. Pamatuj si, že má pravý kapitánský můstek i s vlastní kajutou, kormidlo, 2 teleskopy, šikmý žebřík, rovnou lezeckou stěnu a pochopitelně luxusní skluzavku s vodní přípojkou a tři houpačky. Tím to ale nekončí!!! Má totiž vlastní tajný vchod. A samozřejmě i pořádné pískoviště ve stínu. Plachtu, kterou dostaneš v kuse si můžeš spolu s rodiči nastříhat přesně tak, jak se to hodí tobě a tvým kamarádům.

Pravá princezna u FATMOOSE nalezne ty nejkrásnější hrady a zámky, na pořádání plesů i svačinových párty. Tenhle se jmenuje LuckyLord Large XXL a je to opravdová pevnost, na které si perfektně procvičíš všechny svoje lezecké dovednosti. Můžeš samozřejmě také šplhat a klouzat se co hrdlo ráčí.

Má hned dvě věže! Dva vysuté můstky. Pravé cimbuří, teleskop, prodejní pult a telefon Ring Ring na přivolání přátel. Dva žebříky – jeden šikmý a druhý je rovný. Je tu i periskop! A samozřejmě dvě houpačky a exkluzivní zvlněnou víc než dva metry dlouhou skluzavku s vodovodní přípojkou. Zkrátka, tohle dětské hřiště má absolutně všechno, o čem sníš.

Ať už jsi horolezec, rytíř nebo princezna, rozhodně teď potřebuješ poradit, co říct rodičům. Máme pro tebe hned několik typů, které zaručeně zaberou:

  1. zdokonalí to moje motorické dovednosti.
  2. spálím spoustu kalorií
  3. budu se pravidelně věnovat aktivitě na čerstvém vzduchu
  4. vy si můžete užívat klidu
  5. nebo se přidat na dobrodružný výstup

Nezapomeň si dopředu vybrat tu nejlepší houpačku! V tom ti pomůže přehled všech dětských hřišť od FATMOOSE.

Největším nepřítelem dětských hřišť je nekvalita a špatná impregnace. Toho se s FATMOOSE nemusíte bát. Používá totiž tlakovou impregnaci, která dřevo vysoce chrání před okolními vlivy. A kde se jednotlivé díly vyrábí? U našich sousedů – v  Německu! Proto také dostáváte na konstrukci hned 10letou záruku a na jednotlivá příslušenství i 2 roky. Tohle uslyší rodiče obzvlášť rádi.

FATMOOSE je jedničkou na trhu nejen v konstrukcích, ale především v možností variací a doplňků dětských hřišť. Vaše možnosti jsou téměř neomezené. Vše, na čem teď záleží, jsou vaše přemlouvací schopnosti a touha přát si!

Zdroj foto: Fatmoose.cz

You may also like...